OrganiseratKaos

Information

This article was written on 12 Aug 2010, and is filled under Android, webbläsare.

Current post is tagged

, , ,

Skicka marketlänkar till telefonen

SendToPhone är ett riktigt trevligt tillägg som skickar länkar, text, telefonnummer och nu även market:-länkar direkt till din Androidtelefon. För tillfället fungerar det enbart med Android 2.2, har du inte 2.2 än så är det bäst att du stänger ned den här fliken alternativt räknar långsamt till tio samtidigt som du andas djupt.

En bild säger mer än tusen ord och således borde 24 bilder per sekund vara mycket effektivare än att jag skall försöka förklara det här i textform. Här är en video:

Tillägget finns att hämta för både Firefox (som används i videon) och Chrome. Använder man sig inte av någon av de här webbläsarna så finns koden tillgänglig och känner man sig lite extra nördig så är det bara att sätta tänderna i den och utveckla ett eget tillägg till webbläsaren man använder. Jag kan däremot varmt rekommendera de här två webbläsarna och har du inte testat dem på ett tag så är det dags igen.

Rättelse:

Det verkar bara vara Firefox-tillägget som har funktionaliteten i videon ovan. Chrometillägget är fortfarande väldigt användbart då man kan pusha ned sidor och dylikt men tyvärr så verkar inte Marketlänkar fungera än.

Länkar:

Fotnot:

Videon är CreativeCommons och känner man för att ladda hem den eller använda den på ett eller annat sätt så görs detta enklast från vimeo: http://vimeo.com/14084028

  • http://topsy.com/organiseratkaos.se/2010/08/skicka-marketlankar-till-telefonen/?utm_source=pingback&utm_campaign=L2 Tweets that mention Skicka marketlänkar till telefonen « OrganiseratKaos — Topsy.com

    [...] This post was mentioned on Twitter by Johan Larsson, Johan Larsson. Johan Larsson said: Skicka marketlänkar till telefonen från Firefox och Chrome: http://bit.ly/atW4mm #androidse [...]

blog comments powered by Disqus
OrganiseratKaos

Recent articles

  • Visitkort i Evernote30 Jan 2011
  • Inköpslista i RTM09 Okt 2010
  • Awesome Drop20 Sep 2010
  • Stämpla dina Androidvänner03 Sep 2010
  • Skicka sidor till datorn från Android01 Sep 2010

Recent comments